Hva er et forbrukslån?

Du har kanskje sett reklame for forbrukslån på TV, i aviser eller rett og slett hørt noe om forbrukslån på radioen? Kanskje har du vært innom luksusfellen på TV3 og sett disse menneskene med alt for mange uåpnede regninger bli felt av disse forbrukslån-rentene?

Her er en guide som forklarer mer rundt fenomenet forbrukslån. For det er slik at forbrukslån defineres som et lån som tas opp for å dekke utgiftene du skal kjøpe materielle goder med. Alt fra playstation, XBOX, mat, ferie og liknende er frynsegoder du kan unne deg ved å ha tatt opp et forbrukslån. Haken ved å ta opp forbrukslånet er derimot rimelig klar; rentene er skyhøye!

De fleste som tar opp forbrukslån har i utgangspunktet ikke svært mye penger å rutte med. Det er derfor det kalles forbrukslån, altså å ta opp et lån til å dekke dine forbruk. Men allikevel ser vi at mange tar opp flere forbrukslån, og gjerne dekker sine foregående lån med nye. Da begynner man å gå på en smell, og flere har gått under dukken på grunn av dette.

Et tips er å ikke ta opp forbrukslån dersom du ønsker å drive med gambling eller liknende ting. Mange søker lykken på diverse casino-steder etter å ha tatt opp sitt første forbrukslån, noe som absolutt ikke anbefales. Her er det en stor risiko, og dette kalles å gamble med andre menneskers penger. Du låner tross alt av banken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *