ACTA – finansgrådighet i praksis?

ACTA har fått utrolig mye kritikk de siste 3-4 årene og at folk faktisk bruker dem enda er ganske uforståelig. Grunnen er vel at de har selgere som er langt over middels sleipe i kjeften. For det er heldigvis sjelden man ser slike firmaer som gjør alt for å karre til seg pengene til kunder. ACTA er fornøyde når de tjener penger, at kundenes penger forsvinner er ikke plagsomt.

De er en type selskap som hele tiden balanserer på grensen til det lovlige og hundrevis av godtroende nordmenn som ikke har greiepåaksjer er forledet til å låne seg opp over pipa. Så bruker ACTA pengene deres, tapes pengene så er ikke ACTA ansvarlige. Den eneste som taper er kunden.

ACTA må legge ned omstridt selskap: http://www.aftenposten.no/okonomi/Acta-legger-ned-omstridt-selskap-6757418.html

ACTA rydder ikke opp: http://e24.no/boers-og-finans/acta-ryddet-aldri-opp/20150607

ACTA må legge ned etter refs fra kreditttilsynet: http://www.stocklink.no/Article.aspx?id=89004

DN.no vil gjerne snakke med deg hvis du har dårlige erfaringer med ACTA: http://www.dn.no/forsiden/naringsliv/article2326452.ece

2 hendelser på “ACTA – finansgrådighet i praksis?”

  1. «Finanshuset Acta har de siste fire-fem årene møtt mye motbør. En rekke av kundene har klaget på dårlig rådgivning, dyre og råtne spareprodukter og dårlig behandling etter at de har klaget. Acta-ledelsen har benektet mye av kritikken, innrømmet noe og vist til at de ikke er noe annerledes enn resten av bransjen.»

    http://www.aftenposten.no/okonomi/Acta-har-tapt-98-millioner-pa-to-ar-6773276.html

    Enda et bevis på at dårlig kundehåndtering ikke lønner seg.

  2. Publisert natt til 1. mai:
    Årsrapporten 2011 for ACTA ble publisert på Oslo Børs nyhetssider klokken kvart over ti, kvelden før 1. mai 2012.

    Rapporten forteller at Acta setter av 68 millioner til kundeklager. Og dette publiserer de natt til 1. mai, en tid de vet hjelper til å drukne nyheten. Det er en kjent taktikk at nyheter man ikke vil skal få stor blest blir postet før helligdager og fridager. Dette er noe som tyder på at de ikke kommer til å være mindre sleipe og redelige i tiden fremover enn det de har vært før.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *