Du kan ta opp et lån i dag og betale tilbake med feriepengene

Nå har års oppgavene kommet i posten, de lyser ut det viktigste tallet for sommeren 2012. Du får enten 10,2 prosent eller 12% av det du tjente i fjor som feriepenger, penger som kommer uten skatt. Feriepengene kommer som regel i juni eller juli alt avhengig av når du skal avvikle ferien din. Har du derimot lite ferieplaner i år kan du ta feriepengene litt på forskudd nå om det er noe du har lyst til å få deg.

Du kan nemlig ta et lån på samme størrelse som feriepengene nå og kjøpe deg ny tv, en helgetur eller noe annet som du har lyst på. For å få et lån så må du søke om det på nettet som er det enkleste. Du trenger kun fylle inn et enkelt skjema for å få et slikt lån godkjent. Så vil du få pengene over på konto i løpet av kun noen få dager. Enklere kan det ikke bli, men pass litt på. Rentene er det som kan ødelegge litt av moroa. Så sørg for å søke om et lån med lavest mulig rente, du skal tross alt betale tilbake på lånet til sommeren med feriepengene når de blir utbetalt.

Når pengene er overført til kontoen din står du fritt til å gjøre hva du vil med dem. Du kan da kjøpe deg det du har lyst til, og jeg anbefaler at du gjør det med en gang. Så slipper du å sløse bort alt på en bytur eller til vanlige kjøp. Pass på å ikke ta opp et større lån en økonomien din tåler å ha og ikke mer enn feriepengene som du venter på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *