Forbrukslån populært på internett – hvorfor?

Det er et faktum at det er få som bestiller forbrukslån ved å spasere inn til sin nærmeste bank og be om et lån til materielle goder. Forbrukslån er noe som bestilles over internett, og sånn er det rett og slett bare blitt. Færre og færre benytter seg av muligheten ved å bruke den tjenesten som bankene setter opp for dem på de nærmeste lokalene. Hvorfor er det blitt slik at de fleste forbrukslån-søknader blir fylt ut på internett?

En stor del av kaka må jo selvfølgelig informasjonskanalen ha. Du finner annonser overalt på internett som omhandler forbrukslån, og det er svært høy konkurranse blant de mange nettsidene som skriver om forbrukslån for å komme på førstesiden til Google. Den store markedsføringsmassen må altså ta sin del av skylden for at så mange forbrukslån blir til igjennom internett.

En annen viktig ting er bankenes passivitet i forhold til dette med å markedsføre seg på lokalt basis. De aller fleste banker går rett og slett ut ifra at menneskene som skal ta opp forbrukslån finner ut at internett er stedet dersom de skal få innvilget lån. La meg si det slik; sånn er det ikke alltid. Det er ikke alle kunder som benytter seg av internett, og dersom de største bankene ville gjort søk om forbrukslån litt mer brukervennlig, så ville nok det bare vært positivt i forhold til de som ikke er faste brukere av internettet.

Dette var vel to av de viktigste tingene til hvorfor forbrukslån er et såpass populært søkeord på internett, men det er også andre viktige ting å ta med. Er det blitt slik at de som tar opp forbrukslån skjemmes ved at sine likesinnede blir hengt ut på “Luksusfellen” og liknende programmer? Har forbrukslån rett og slett fått et frynsete rykte?

Bedøm selv, men jeg mener at forbrukslån er såpass populært på internett på grunn av at det er enklere å sende inn en søknad her (tar bare et par minutter) og at det er ikke alle kunder som er like tilfreds med den behandlingen de får i banken ved forespørsel av forbrukslån. Men en ting er i hvert fall sikkert; forbrukslån på internett er kommet for å bli!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *