Forbrukslån til ferie?

Det finnes i dag så utrolig mange spennende reisemål at det bare er lommeboken som stanser oss. Men dette trenger nødvendigvis ikke å stoppe deg for å realisere dine drømmereiser. Nordmenn tjener bedre enn noen gang , det betyr at vår betalingsevne er også økt. Dette kan gi deg rom til å ta opp et forbrukslån for å realisere dine drømmer. Derfor har vi samlet litt praktisk informasjon rundt forbrukslån og hvordan du kan skaffe deg forbrukslån til å realisere din drømmeferie.

Vennligst noter deg at du bør gjøre en grundig gjennomgang av din øknomi før du tar opp forbrukslån. Hvis du ikke har mye penger i overskudd hver måned så er dette kanskje ikke noe for deg.

Hvor kan jeg få forbrukslån?
Det finnes i dag flere tilbydere av forbrukslån slik at du kan bli svært forvirra. Nedenfor har vi laget en liste over alle tilbyderne av forbrukslån som tilbyr forbrukslån på internett. Det tar ofte kun noen få minutter å søke og pengene er på konto raskere enn lynet.

Bank Norwegian
Kanskje mest kjent som flyselskap men de har også en særdeles god bank. De er svært gode på forbrukslån og det er en trygg bank å låne penger. Her kan du låne helt opp til 250000,- kr. Bank Norwegian har blant annet vunnet Dinepenger.no sitt BANK NM.

YaBank
Dette er en av pinoerene innen forbrukslån. De er svært gode på forbrukslån men også gode på generelle banktjenester. YaBank har vunnet Bank NM flere ganger. De er svært kundefokusere og er en god bank å være kunde i. Her kan du låne helt opp til 360000,- kr.

OppFinans
De er nok mest kjent for sine reklamer på TV. Men OppFinans er en del av en skikkelig, OppFinans er eid av Gjensidige som er en av norges største aktører innenfor finans og forsikring. Her får du gode skreddersydde tilbud sammen med førsteklasses kundeservice.

Hvem kan få forbrukslån?
De aller fleste kan få forbrukslån, dette er et produkt som er for alle. Men det er noen standardkrav som er lovfestet som du må oppfylle.
-Du må være norsk statsborger
-Du kan ikke ha noen aktive inkassosaker
-Du må ha en skattepliktig inntekt

Kan jeg bruke forbrukslån på hva jeg vil?
Selvfølgelig, banken vil ikke legge seg opp i hva du bruker pengene på. Det kan være du må svare på et svært generelt spørsmål i søkeprossesen men det er nok kun for statistisk bruk for banken sin del.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *