KOMPLETT BANK

Finansdepartementet ga den 20.12.2013 Komplett Bank ASA tillatelse til å drive virksomhet som forretningsbank. De kommre til å prioritere forbrukslån. Finansdepartementet ga også Komplett AS tillatelse til å eie inntil 20 prosent av aksjene i banken. Ikke mer, dette for å unngå uheldige omstendigheter.

Det er Bankia Bank, som ble solgt til Santander Bank i 2005, som står bak den nye banken. Den nye bankens toppsjef er Bankia-gründer Raimond Pettersen (44). Komplett Bank fikk godkjenning for oppstart av virksomhet 21. mars 2014 og er underlagt tilsyn av Finanstilsynet. Banken er medlem av Bankenes sikringsfond og alle kundenes innskudd opp til 2 millioner kroner er sikret.

Komplett Bank er en norsk bank som tilbyr fritids- og forbruksfinansiering uten krav til sikkerhet. De ble etablert i 2014 med konsesjon fra Finanstilsynet og er medlem av det norske banksikringsfodent. Komplett Bank har fokus på å tilby den mest fleksible forbrukskreditten i markedet, og arbeider hardt for at du som kunde skal være fornøyd. Om de klarer akkurat det vil tiden vise.

Med Fleksibelt Lån fra Komplett Bank har man en låneramme på inntil 400 000 kr som man kan disponere som du vil. Det kravet Komplett Bank stiller er at du holder deg innenfor rammen du får tildelt og at du minimum betaler renter og gebyr hver måned. Akkurat som Bank Norwegian skal Komplett Bank ha et forretningskonsept som er basert på å låne inn billig og låne ut dyrt. Mens innskuddsrenten er på 3,35 prosent, skal gjennomsnittlig utlånsrente være på 15 prosent. Det er ventet at Komplett vil gjøre store penger på å bli bank. Med tiden vil nok kunder i nettbutikkene få tilbud om finansiering og det vil da bety at Komplett tjener penger både på varene og på kundens penger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *