Lån i Resurs Bank

Resurs Bank er en bank som gir ut gunstige lån til privatpersoner i alle de nordiske landene, og har faktisk veldig mange kunder både i Norge og i nabolandene våre. De har hovedkontor i Sverige, men også et norsk kontor i Oslo.

Resurs Bank har ingen fysiske banker i Norge, og driver alt via nettsidene deres. Det betyr at de ikke bruker så mye penger på å ha kundebehandlere sittende i banklokaler, og kan dermed tilby billigere lån og renter til deg som skal låne av dem. Og selv om de kun er en nettbank er det mulig å kontakte dem på telefonen for å prate med dem om lånet ditt. Selv om det er et nordisk selskap er kundeservicen på norsk, så du trenger ikke å bekymre deg for å måtte slite med å forstå en danske eller svenske når du tar kontakt med dem.
Selve lånet er ganske godt. De tilbyr forbrukslån helt uten sikkerhet, og du kan låne en egenvalgt sum på mellom 10 000kr og 30 000kr. Uansett hvor mye du låner så får du samme nominelle rente. Nedbetalingstiden kan du også velge, men er på maksimum 3 år. Om du skulle ønske å betale ned litt ekstra på lånet kan du når som helst gjøre det uten at det medfører en ekstra kostnad. Så om du har litt penger til overs en måned er det ikke noe problem å betale litt ned på lånet.

Som med de fleste andre låntilbydere er det et oppstartsgebyr, og hos Resurs Bank er det på rett under 500kr. I tillegg må man betale 29kr i fakturagebyr på hvert avdrag, så selve kostnaden på lånet blir jo litt høyere enn bare den nominelle renten.

Noe av det geniale med Resurs Bank er at de har låneforsikring. Denne forsikringen koster selvfølgelig noen ekstra kroner, men til gjengjeld sikrer den deg mot betalingsproblemer på forbrukslånet derfra i inntil 12 måneder ved arbeidsløshet eller langtidssykemelding. I disse tilfellene vil Resurs Bank betale kredittens ordinære månedsbeløp i opptil et år, noe som hindrer deg fra å ende på inkassokjøret om du først skulle være så uheldig å bli langtidssykemelde eller arbeidsledig.
De tilbyr også refinansiering av andre forbrukslån. Det vil si at du kan samle gjelden din hos Resurs Bank, og det fungerer ved at du får et lån hos dem som brukes til å nedbetale annen smågjeld. Da overfører Resurs Bank automatisk pengene du skylder de andre kreditorene, og deretter har du bare Resurs Bank som du må forholde deg til. På denne måten kan du spare deg mye penger ettersom du kun trenger å betale ett gebyr, istedenfor ett for hver kreditor.

Som mange andre banker vil de kun låne til litt voksne personer, så det er en aldersgrense på 24 år for å få lån hos Resurs Bank. I tillegg krever de at du har en minimumsinntekt på 150 000kr i året, samt er fast ansatt i et firma. Du kan selvfølgelig heller ikke ha noen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker, men det gjelder jo alle låntilbydere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *