Lån på dagen – 20 år

Det er langt ifra alle banker som utbetaler lån til personer som er så unge som 20 år, men det er likevel noen.
Når man er såpass ung er det en del krav man bør oppfylle for å få større sjanse for å få innvilget lånet. For det første bør du ha en god inntekt. For å få tatt opp et lån på dagen bør inntekten gjerne være over 150 000 i året, samt at du må ha fast arbeid i en bransje som gir deg forutsigbare lønninger. Det er også en stor fordel om du jobber bedrift som ikke nylig har måttet permittere mange personer eller lignende. Du må heller ikke ha noen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosøknader, da långivere stort sett nekter å innvilge lån dersom du har det.

Dersom du vil låne penger på dagen i en alder av 20 år er det heldigvis slik at det er konkurranse for långivere å få tak i kunder, så selv om mange av de største og mest kjente selskapene har høyere aldersgrenser så finnes det alltid noen som lar 20 åringer så ta lån på dagen. Det er bare å se etter aldersgrenser i vilkårene til långiverne, så vil du snart finne noen som tilbyr lån til deg selv om du bare er 20.

Statistisk sett er unge lånere på 20 år eller yngre dårlige til å betale tilbake, og dette er mye av grunnen til at det er vanskelig å få lån i denne alderen. I tillegg er det mange som ikke har modnet nok ennå, og svært få banker ønsker å låne ut store summer med penger som blir kastet bort på fest og moro.

Før du tar opp et lån i en alder av 20 år bør du tenke deg godt om. Du bør gå nøye gjennom økonomien din for og virkelig finne ut om du klarer å betale tilbake lånet i tide. Det er veldig viktig at man klarer å betale tilbake lånet sitt, for det er fort gjort å havne i en dyp grop når man først begynner å henge etter på betalingene.

Deretter bør du tenke gjennom hvordan livssituasjonen din er om to til fem år. Kommer du fortsatt til å ha en fast inntekt? Kommer du til å ha mye større utgifter? Og viktigst av alt, kommer du fortsatt til å klare å betale ned lånet? Det er ikke alltid lett å vite hva fremtiden bringer, men man bør alltid prøve å tenke ut mulige scenarioer for å være mer forberedt. Da kan man ta et klokere valg på om man skal ta lån eller ikke.

Et siste tips til unge låntakere er aldri å ta opp et lån som er stort nok til at du må sette ned livskvaliteten for å klare å betale tilbake. Det høres jo veldig enkelt ut og ikke bruke penger på spill, bøker eller klær, men det er virkelig ikke like lett og ikke kjøpe noen verdens ting på mange år. Husk at du skal tilbakebetale på lånet i mange år fremover, så du bør ikke ha månedlige avgifter som du akkurat har råd til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *