Lån raske penger

I løpet av de siste årene har det blitt mer og mer vanlig å ta opp lån via internett istedenfor vanlige, tradisjonelle kanaler som fysisk å besøke banken, og dette fører til at man får lånt raskere penger.

Ulempen med å søke om å låne penger på internett er at man ikke får snakker med en annen person, og istedenfor å kunne fortelle og forklare hva du har tenkt å bruke pengene til må du fylle ut små felt med informasjon, så gjør maskinen deres en automatisk beregning av hvorvidt du er egnet til å betale tilbake eller ikke, og dermed om du får innvilget lånet eller ikke.
Dette gjør jo hele prosessen billigere, raskere og enklere for mange, men dersom du er ung og ikke har så mye penger betyr det at du har mindre sjanse for å få innvilget lånet. Du kan jo ikke prøve å få sympati fra långiveren på samme måte som når du møter i banken.
Hvis du får svar om at du blir godkjent gjenstår det bare å skrive under på gjeldsbrevet. Du kan enten signere dette via Bank-ID eller få det sendt hjem i posten. Først når långiveren har mottatt dette vil de utbetale lånet ditt, og dersom du trenger å låne raske penger er det kanskje best å velge en långiver som kan bruke Bank-ID, og dermed sende deg pengene mye raskere enn ved å bruke vanlig post.

Før du søker om å låne penger på internett bør du for øvrig tenke deg ekstremt godt om, da et for stort lån kan få store konsekvenser. Lånet skal være med deg i veldig mange år, og dersom du er usikker på din økonomiske fremtid er det bedre å droppe det enn å ta opp et lån du ikke klarer å betjene. Dette gjelder uansett hvor stort lån du tar, om du har sikkerhet eller ikke, og uansett hvor stor inntekt du har. Tenk deg godt om, og ikke ta en forhastet beslutning.

Det er også mulig å ta lån raskt i mange banker, da du får muligheten til å signere papirer og levere dem på noen få minutter. En annen fordel med å bruke vanlige banker er at de ofte kan overføre pengene til kontoen din på et lite øyeblikk, og du kan gå rett i minibanken og ta dem ut bare noen minutter etter at du har vært i banken. Ulempen med vanlige banker er at de er litt mindre glad i å utbetale raske penger enn mange andre låntilbydere, og kan ha strengere regler og vilkår for alder, inntekt og lignende. Ellers er det mange banker som også bruker lang tid på å godkjenne lånene, og det er slettes ikke sikkert at du får pengene før om 2-4 dager, selv om lånet blir godkjent samme dag som du besøker dem. Dette er ofte på grunn av interne regler som skal passe på at folk tenker seg godt om før de får et lån. I seg selv er dette en god ting, men det går ut over veldig mange som allerede har tenkt seg om.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *