Lån til hytte – spar penger ved utleie

Hvis du er en gjennomsnitts hyttekjøper blir døgnprisen for å eie en hytte veldig høy i forhold til hva du måtte ha betalt for å leie deg inn på et hotellrom. Kr 4266 betaler man ofte i døgnpris når man kjøper hytte ved hjelp av et lån.

Da bør man vurdere muligheten for å leie ut hytta slik at man kan betale ned på lånet med leiepengene. Får du inn 50.000 i året på leie så kan det dekke det meste av et lån og du har fortsatt masse ledig tid på hytta som du kan bruke til deg selv og familie. Hvor mye du kan tjene på utleie kommer an på hvordan beliggeheten er, jo bedre beligghet, jo høyere leieinntekter.

Så hvorfor ikke unne deg et større lån og dermed en finere hytte ved å leie ut hytta de dagene du ikke bruker den selv. Folk flest er flinke til å ta vare på hyttene de leier så du har ikke mye å frykte her.

Og nå som rentene er lave og det er mange hytter til salgs i fjell og langs strand så kan mulighete være tilstede for at man skaffer seg en meget billige hytte hvis man er villig til å dele den med andre visse deler av året.