Lån til skolepenger?

skolepengerOm du er en av de mange håpefulle som verker etter kunnskap men ikke har ressurser nok til å betale den høye prisen din læringsinstitusjon krever er det godt å vite at hjelpen er nær!

Du som trenger lån til skolepenger har nok helt sikkert gjort deg opp noen tanker om hvor mye du trenger å låne men det finnes en jungel av lånemuligheter der ute så pass på å gå for å det mest rasjonelle. Lån til skolepenger er for mange synonymt med Lånekassen som opererer med et godt tilbud for kommende studenter. Om du ønsker å låne skolepenger vil det automatisk bli lagt til din søknad i tillegg til fullt studielån og stipend, lånet blir ikke vurdert mot inntekten og formuen din.

Er du en av de som overveier å studere i utlandet kan det være lurt å revurdere dette, Dine Penger melder om mørke tall for fremtidige studenter. Siden 2006 har snittgjelden for bachelorgrader tatt i utlandet økt med 41 prosent, langt mer enn prisstigningen. Du vil med andre ord sitte igjen med mer gjeld fra Lånekassen enn dine felles studentkollegaer i hjemlandet.

Har du som student ikke krav på lån til skolepenger kan andre metoder gjøre at utdanningsdrømmen går i oppfyllelse men ta alt med en klype salt og vær forsiktig med valg av type lån da det kan koste deg dyrt i etterkant. Det mest fornuftige er å ta en tur i banken og snakke med en kvalifisert rådgiver, han eller hun vil være behjelpelig med å skreddersy et passende lån slik at du kan begynne med forberedelsene du har gledet deg så lenge til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *