Låne penger på dagen er mulig

Å låne penger på dagen er blitt mye mer mulig nå som det er blitt vanligere å tilby lån over internett. Ikke bare kan du sammenligne forskjellige lån fort, du kan også søke på flere på veldig kort tid, eller finne et lån som svarer deg veldig raskt.

For når du skal låne penger på dagen er det viktig at du får svar på søknaden din innen noen timer. Det er mange låntilbydere som kan godkjenne hele eller deler av søknaden din automatisk, og da kan du i beste fall få svar med det samme. Om du ikke blir automatisk godkjent må et menneske gå over søknaden din manuelt, og hvor lang tid dette tar avhenger selvfølgelig av hvor du søker og når på døgnet du søker.

Når lånesøknaden din er godkjent må du underskrive et gjeldsbrev før du kan få lånet. Det er to måter å gjøre dette på. Den føreste, og mest tungvinne, er ved at långiveren sender ut et brev til deg, du leser gjennom og signerer dette og sender det i retur til dem. Denne prosessen tar jo mange dager, og plutselig tar det over en uke å få pengene fra den datoen du søkte. Den andre måten å underskrive gjeldsbrevet på er ved å bruke Bank-ID. Dette er den offisielle måten å signere digitalt på, og da trenger du altså bare passordet ditt og en kode fra kodebrikken. Ved å bruke denne metoden kan du enkelt nok signere gjeldsbrevet på bare noen få minutter. Merk at ikke alle banker tilbyr signering av gjeldsbrevet med Bank-ID, så sjekk dette opp før du søker på lånet.

Selv om du bruker Bank-ID til å signere er det ikke sikkert at du får pengene på dagen. Det er nemlig noen långivere som bruker 2-4 dager på å få overført alle pengene til deg, mens andre gjør det på dagen. Dette bør man åpenbart også sjekke ut før man søker på lånet, og de fleste låntilbyderne har informasjon om utbetalingstid på nettsidene deres.
En annen måte å få utbetalt lån på dagen på er ved å ta opp et SMS-lån. Dette er ikke et lån som gir deg god rente, men de er kjent for å utbetale små lån på ganske kort tid. Stort sett kan man låne mellom 1 000 og 10 000kr på slike SMS-lån, men den effektive renten blir ofte veldig høy, spesielt om man bruker lang tid på å nedbetale hele gjelden.

Om du er riktig heldig kan det også være mulig å få forbrukslån på dagen også i en fysisk bank, men da skal alt klaffe perfekt. For det først må du jo booke en time med en kunderådgiver, og allerede her kan du få problemer med å få ordnet et møte samme dag. Om du først er så heldig pleier de å være ganske strenge på «spontanlån» i banken, og derfor må du gjennom lange samtaler med rådgiveren angående lånet, og det er heller ikke alle bankene som utbetaler pengene samme dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *