Lånemegleren.no

lanemegleren-noLånemegleren.no er et nytt skudd på stammen når det gjelder megling av lån fra banker og finansinstitusjoner. Vi har tatt en nærmere kikk på hva de har å tilby.

For det første slår det oss at Lånemegleren har en veldig rask responstid, de svarer innen femten minutter fra du har sendt søknaden, det må vel kunne kalles ny rekord i Norge og er veldig ambisiøst av dem. For kundene er det fint, det er jo helt utrolig at man kan få svar etter bare femten minutter. Nå er det vel strengt tatt ikke noe i Norge som har femten minutters betalingsfrister, men det kan være kjekt å få kjapt svar noen ganger.

Lånemegleren er en “ordentlig” megler, dvs. en megler som jobber manuelt opp mot bankene for hver lånesøknad de mottar. Det normale er at det er automatisert, men Lånemegleren.no sier at de tar bedre vare på kundene ved å jobbe manuelt. Ved å jobbe på den måten skulle det innebære at du som lånetaker er sikret de beste mulige betingelsene i forhold til din private økonomiske situasjon. Når de sender din søknad til flere banker og flere banker svarer kan du velge det lånet som er gunstigst for deg.

De formidler nå lån fra Svea Finans, Ikano Bank, Ya Bank og PCI. Noen av disse er kjent for å ha forholdsvis rimelige renter.

Vi har ikke testet å ta opp et lån via Lånemegleren.no, men med de kriteriene de har satt for seg selv så er det rimelig å anta at de kan gi lånetakerne de beste tilbudene som er i det norske markedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *