LENDO

Via Lendo kan man låne opp til 350.000. Det den beløpsgrensen som er vanlig på forbrukslån i dag, men de færreste låner så mye. For å søke via Lendo må man registrere seg på Lendo sin nettside og fylle inn alle nødvendige persolinge opplysninger.

Hvis man søker lån via Lendo får man stort sett svar på dagen, kan bruke pengene til det man ønsker og de har ingen avgifter. Men pass på, avgiftene betaler man til bankene eller finansinstitusjonene man låner fra. Man låne nemlig ikke fra Lendo, søknaden man sender blir videresendt til forskjellige lånegivere som så avgjør om det innvilges og utbetales.

Lendo har også noen krav som må oppfylles hvis søknaden skal gå igjennom. Man må ha mer enne 200.000 i inntekt brutto, man kan ikke ha inkassogjeld eller betalingsanmerkninger, man må være mellom 70 og 20 år gammel og man må være norsk statsborger. Hvis man er utenlandsk statsborger må man ha betalt skatt i Norge i tre år for å bli godkjent som lånetager. Det blir også foretatt en kredittsjekk for å sjekke opplysninger som er gitt i søknaden.

De fleste opplysningene man har gitt blir slettet etter tre mnd., men de beholder navn, epostadresse, adresse og tlf.nr.

[button link=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=517194&media_id=6535″ color=”green”]Klikk her for å låne hos Lendo[/button]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *