Lenker for deg med gjeld og dårlig råd

Hvis du sliter med gjeld og dårlig råd og må ordne opp i de økonomiske forholdene nå så kan du få hjelp av de linkene som er nevnt under her. Dette er statlig info som er ment som hjelp og info slik at man kan få en oversikt over hva som finnes av muligheter. Bruk litt tid på å gå igjennom hver enkelt link for å se om noe av det passer for deg.

Gratis veileder
Livsoppholdssatser
Inkassoloven
Konkursloven
Husleieloven
Dekningsloven
Sosialtjenesteloven
Gjeldsordningsloven
Gjeldsordningsbasen

Sliter du med gjeldsproblemer?

Gjeld kan være en enorm belastning for et menneske både psykisk og fysisk. Gjeld er blant mange nordmenn noe skamfult og ikke minst et tabu for veldig mange. Dette fører til at mange nordmenn vegrer seg for hjelp og venter på å bli lottomillionær.  La oss bare gjøre det klart med en gang at gjelden forsvinner ikke av seg selv.

Hvor kan jeg få hjelp med gjeld?
Det finnes hjelp for deg, i kommunen din finnes det en gjeldsrådgiver som skal kunne ta din sak gratis. Men mange opplever denne hjelpen som dårlig og ikke minst så kan det ta både uker og måneder før du får en avtale. Da kan det være lurt å hyre inn noen privat. En god privat gjeldrådgiver kan gi mye hjelp, mens en dårlig privat gjeldsrådgiver kan gjøre det til en dårligere situasjon.

Kan jeg gjøre noe selv for å kvitte meg gjeldsproblemene?
Selvfølgelig, det handler bare om å være motivert og ha et klart mål. Det finnes utrolige mange mennesker som har klart å kvitte seg med gjeldsproblemene helt selv. Det viktigste er at du gir 100%, du kan f.eks finne en guide her.

Snakk med noen om det
Uansett hvordan du velger å løse dine gjeldsproblemer så bør du snakke med noen om det. Det er mye for en person å sitte inne med, når du snakker med noen så vil du få det mye lettere å løse problemene. I tillegg så kan det være smart å ha noen som kan følge opp progresjon og gi deg et klapp på skuldern når du gjør en god jobb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *