Mads-Erik samler poeng til gratis hjemreise med kredittkortet!

Mads-Erik (24) studerer økonomi ved Høyskolen i Bodø. Stavangergutten må derfor budsjettere med et anselig beløp hvert år til hjemreiser. Ved hjelp av Norwegian sitt kredittkort, sparer han poeng til gratis flybilletter!

Flyreisen Bodø – Stavanger er ikke bare lang og kronglete, men også dyr. Spesielt mye svir det for en student å skulle måtte betale flere tusen kroner hver gang man skal hjem å besøke familien. Ved hjelp av Norwegian sitt kredittkort sparer imidlertid Mads-Erik opp poeng som han kan veksle inn i flybilletter – for eksempel hjem til Stavanger.

skolelan– Jeg oppdaget at Norwegian har et svært gunstig fordelsprogram for sine kunder. Man kan ha kredittkort og telefonabonnement hos dem, og få poeng utifra hvor mye man bruker. Jeg må jo kjøpe mat, og jeg må jo ha mobiltelefon uansett, så dette er jo ikke merutgifter. Forskjellen er bare at jeg i stedet for å dra VISA-kortet eller Mastercardet, eller betaler Telenor eller Tele2, bruker Norwegian Bank sitt kredittkort og har telefonabonnement gjennom dem. Det koster meg ikke noe ekstra, men gir meg poeng jeg kan bruke på flybilletter hjem eller til utlandet.

Mads-Erik har allerede spart opp nok poeng til en reise til Riga, men har enda litt igjen før han kan sette seg på flyet hjem til Stavanger uten å betale en krone. Fornøyd er han uansett med dette svært gunstige fordelsprogrammet.

– Jeg skal innrømme at jeg ikke var en av Norwegians største fans før, men nå er jeg helt hektet. Jeg synes de gjør utrolig mye bra for oss studenter med dette fordelsprogrammet, og kan ikke forstå at ikke de dominerer markedet totalt med både kredittkortet og telefonabonnement. Det er jo så gunstig! Og de er ikke noe dyrere enn de andre heller – de bare gir deg den ekstra fordelen at du kan tjene poeng til å kjøpe flybilletter. Helt fantastisk, rett og slett.

Tidligere har Mads-Erik spart poeng i andre fordelsprogrammer, uten at det har gitt spesielt gode resultater. De fleste krever at du reiser svært langt eller mye før du ser en eneste krone du kan bruke på flybilletter eller hotellovernattinger.

– For eksempel hos SAS, så må man fly førsteklasse til USA før man har nok poeng til å kjøpe en flybillett innenriks med poeng. Det er jo helt sprøtt og grenser jo til lureri. Bedre blir det jo heller ikke at man ikke får poeng på innenlandsreiser, så da er jo det programmet helt meningsløst for alle andre enn de som flyr mye på jobben sin regning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *