Mann drømte om lottotall – vant nesten 40 millioner kroner

David Allsobrook vant i oktober i fjor det nasjonale lotteriet i England. Noen må naturligvis trekkes ut som vinner i denne typen lotterier, kanskje ikke ved hver trekning, men i det minste nå og da. Det spesielle med Allsobrooks historie var at han tilsynelatende drømte om tallene som gjorde ham til millionær.

Mannen vant 3,8 millioner pund – rundt 40 millioner kroner – ved å spille tallene han hadde drømt om noen år i forveien. Han hadde spilt i lotteriet hver uke siden 1994 og frem til han vant, og han brukte de samme tallene hver eneste gang. Grunnen til dette var at han hadde hatt en svært realistisk drøm om å vinne lotteriet, og ble skuffet da han våknet opp. Etter denne drømmen spilte han med de samme tallene, og han uttalte etter gevinsten at «han var redd for og igjen våkne opp å finne ut av det nok en gang var en drøm». Heldigvis for David er det denne gangen virkelighet, og ikke kun en drøm, og de 40 millionene er i høyeste grad virkelige.

På tross av lite suksess over en lang periode, ga ikke David opp håpet, og fortsatte å spille på tallene han en gang hadde drømt om. Til slutt ga det resultater, selv om det selvfølgelig er vanskelig å vite om det kun var et resultat av tilfeldigheter, eller om han faktisk klarte å forutse vinnertallene i drømmen.

Allsobrook ble gjort oppmerksom på lotterigevinsten av en ansatt i sin lokale dagligvarebutikk, som ba han ringe lotteriet ettersom han hadde vunnet noen kroner. Overraskelsen var dermed stor når premien viste seg å være selve jackpoten. Sympatisk nok sa mannen at han skulle slutte å spille lotto, da han mente det var noen andres tur til å vinne. I tillegg vant han kun én gang, og ikke to, i drømmen som fortalte ham hvilke tall han skulle satse på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *