Par vant jackpot to ganger på én dag – på tross av usannsynlige lave odds

Noen mennesker leverer trofast inn sin lottokupong uke inn og uke ut. Ofte er det spesielle lykketall og liknende det spilles på, og gjerne til faste tider hver dag eller hver uke. For alle som nekter å gi slipp på drømmen om å bli lottomillionær, er historien til et amerikansk par noe som kan gi fornyet inspirasjon til å fortsette å levere inn den samme, gamle kupongen, selv om du ikke har vært særlig heldig med utfallet av tidligere trekninger.

I 2002 vant Angelo og Maria Gallina to jackpoter, og de vant dem i tillegg på en og samme dag. Oddsen for å klare dette kunststykket er usannsynlige 1 til 24 billioner! Paret hadde spilt jevnt og trutt i årevis, og hadde brukt 20 dollar om dagen på lottokuponger i 17 år, til sammen 124.000 dollar. Noen vil kanskje hevde at de «måtte» vinne før eller siden, noe de gjorde til gagns. Selv om ventetiden var lang, er det nok liten tvil om at paret til slutt var glade for å aldri ha mistet troen på at de kunne hente hjem storgevinsten en vakker dag.

De tålmodige spillerne vant først en jackpot på «bare» 126.000 dollar, før de en time senere klinte til med en ny jackpotgevinst. Denne gangen var premien på solide 17 millioner dollar. I følge lotteriets ansatte hadde dette aldri skjedd før, noe det ikke er vanskelig å tro på med tanke på den ufattelig lave oddsen for at dette skal skje. Angeo Gallina var på tidspunktet for gevinsten 78 år, og pensjonert som jernbanemaskinist. Historien sier ikke noe om parets videre liv, men det er neppe noen tvil om at de i alle fall hadde til salt i grøten, og til nye, daglige lottokuponger resten av deres liv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *