Penger.no tjener penger på dine lån

Har du noen gang tenkt på å søke lån, så er det mulig at adressen penger.no har dukket opp i ny og ne. Dette er en tjeneste som tjener penger på at du skal søke om lån via dem og få tilgang til et anbud fra forskjellige banker på den type finansiering du ønsker. Akkurat slike sider finnes det et titalls av i Norge i dag, og dette er ikke akkurat noen nyvinning.

Det som er innovativt er at penger.no tjener penger hver gang du søker om lån – altså via provisjon fra banken. Har man et lån man ønsker å ta opp, så finnes det en hel haug med banker som ønsker å ta i mot deg som kunde og leve på rentene som det lånet gir dem. Men hva om banken sier at penger.no kan tjene penger på å sende kundene sine til dem – og skaffe seg noe av rentene selv?

Det er klart et slikt lån vil være mye dyrere enn om du selv går til banken og spør om personlig finansiering.

At banken etter hvert må begynne å dele kaken i et såpass stramt finansmarked som det som finnes i Norge i dag er ikke uvanlig. Men at man skal begynne å gjøre dette på både boliglån, lån til MC, lån til bil og forbrukslån er selvfølgelig helt feil – og banken har med dette ikke muligheten for å gi deg et så billig lån som det du egentlig hadde tenkt deg.

Så tenk deg to ganger om før du bruker denne nettsiden – som for øvrig er en satsing fra det allerede store finn.no.

Om du vil ha det billigste lånet med:

– Lang tilbakebetalingstid.
– Lave renter.
– Gunstig tilbakebetalingsplan.

Så er du nødt til å selv gå til banken eller sammenlikne lån på en annen måte enn gjennom slike låneagenter. Jeg kan nesten være helt 100 % sikker på at du vil få et billigere lån dersom du prøver å fikse biffen selv i stedet for at noen andre skal gjøre det for deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *