Refinansiering av lån – full guide

Denne guiden fungerer nok best på de som har tatt opp forbrukslån eller har stor kredittkortgjeld, men det skal være muligheter for folk med alle typer lån. Har du mye penger utestående, så gjelder det faktisk å ta opp et nytt lån for å få samlet alt.

For mange uten økonomisk utdannelse eller særlig kjennskap til hvordan banksystemene fungerer, så høres det nok veldig rart ut å måtte se seg nødt til å ta opp et nytt lån når man ønsker å bli kvitt sitt gamle. Men refinansiering handler ikke kun om å øke inntektene, minke kostnadene og selge unna rubbel og bitt.

Her er det faktisk mer som skal til, og det administrative er vel så viktig som det rent praktiske. Har man ikke orden på økonomien og regningene som dukker opp, så vil man slite med å strukturere seg og betale ned lånet. Er det dog slik at du har ETT lån som du sliter med å betale ned, så vil nok ikke en slik refinansieringsavtale være noe særlig for deg.

Om du har sett Luksusfellen på TV3, så har du ofte sett at de blir nødt til å samlet hele lånet inn i ett samlet lån. Og det er nok noe av det smarteste du kan gjøre om du er presset opp i et hjørne slik mange av deltakerne på det programmet er.

Det finnes mange måter å skaffe seg et samlet lån på, men det aller beste og mest gunstige økonomisk er å samle det inn i et forbrukslån. De aller fleste banker, om ikke alle, som gir ut forbrukslån vil også være behjelpelige med å samle hele beløpet inn i èn samlet lånestruktur som du kan leve godt med.

Refinansiering av lån er ikke så vanskelig som du kanskje hadde trodd at det skulle være. Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn en online søknad på en av bankene som tilbyr denne typen lån, og så er du klar til å skaffe deg en bedre privatøkonomisk situasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *