Samle alle lån i ett enkelt lån

Siden gjelden i norske husholdninger som ikke betjenes stadig stiger så er det fint at det tas opp at man bør begrense kredittkortgjeld.

Artikler med forskj. råd om hvordan man klarer kredittkortgjelda er fine å lese. Men like så viktig som å følge mange gode tips kan det beste være å først prøve å samle alle lån i ett, “Avskaff kredittkortgjeld”, gjerne hos din lokale bank som kjenner deg.

Renten blir utrolig mye lavere hvis du klarer å legge frem saken din på en god måte hos banken. De forstår ofte hvordan folk har det og er selvfølgelig klar til å hjelpe så lenge de tjener på det, det er her du må overbevise dem om at du er en god betaler. Når de forstår det så vil de gi deg gode betingelser på lånet ditt og du vil slippe utrolig mye lettere unna hver mnd. Hvis du er i tvil om at det er slik det fungerer så se på luksusfellen, der får gjeldsofre god hjelp til å samle lån i ett og til å snakke ned renten.

Og har du mye gjeld og føler deg totalt neddynget uten håp for fremtiden kan det allikevel hende at bankene ser på deg som en person de kan tjene penger på. Og igjen, ser de muligheten vil de ta den. Husk at bankene kun er ute etter å tjene penger og har du masse forskjellige lån her og der så bør du la bankene få muligheten til tjene penger på deg slik at du får bedre råd. Høres ut som et paradoks, men slik er det.

Lykke til.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *