Skal du kjøpe båt?

Hvis du skal kjøpe båt så er dette tiden å gjøre det, vinteren er her og du kan gjøre et kupp før våren. Nå kan vi også sprekke gladnyheten om at Bank Norwegian har lansert et eget lån for deg som kjøpe båt. Dette betyr i prinsippet at du nå kan slå sammen sparepengene dine og sammen med et lån så kan kanskje båtdrømmen din gå i oppfyllese. Du kan lese mer om båtlån her og hvordan du kan få et båtlån her.

Vi anbefaler alle som skal kjøpe båt å sjekke ut FINN.NO her finner du noen av de fineste doningene til en billig penge. Her sjekklisten du bør gå igjennom før du kjøper bruktbåt.

1. Motoren

Hvis ikke motoren fungerer kommer ikke båtdrømmen din seg ut på fjorden. Du bør alltid prøvekjøre motoren. Ring også opp forhandler av merket på motoren slik at du kan krysssjekke servicen på den.

2. Skader

Se etter skader på skrog,elektronikk. Småskader kan fort bli kjempe dyre til vanns, derfor bør du sjekke båten opp grundig før du legger et tilbud på bordet. Sjekk også all småelektronikk.

3. Pris

Det finnes et hav av luringer så derfor må du alltid sjekke opp om prisen som båten er listet til er riktig. I tillegg så bør du alltid prøve å prute litt ned på prisen. Betal aldri noen på forskudd og i tillegg så bør du være sikker på at selgeren faktisk eierer den.

4. Kontrakt

Husk alltid å lage en detaljert kontrakt på kjøpet av båten.

Lykke til med båtkjøpet og ikke glem redningvest!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *