Skatte av mer enn jeg har tjent

Skatt 2013

Spørsmål:

Tidligere arbeidsgiver har oppgitt at jeg har tjent mye mer enn jeg i virkeligheten har. Jeg ønsker selvsagt å legge inn riktige inntektsopplysninger. Hvilke konsekvenser får dette for skatteoppgjøret mitt? Jeg fikk igjen penger på skatten for 2013.

Svar:

Du må legge inn de korrekte inntektsopplysningene i selvangivelsen. Hvis dette er noe annet enn det arbeidsgiver har rapportert til skatteetaten må du kunne dokumentere dette. Du kan rette posten på selvangivelsen og ta vare på dokumentasjonen til du blir bedt om å legge den fram. Det er også denne dokumentasjonen du må gi til skatteoppkrever hvis skatteoppgjøret ditt viser feil innbetalt skatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *