Støtter klubben i sitt hjerte med kredittkortet

Fotballfans er kjent for å dra strikken langt når det kommer til dedikasjon, og mengdene med effekter og suvenirer som blottlegger deres tilhørighet. Enkelte drar den enda litt lengre, og får selv Mastercardet sitt til å vise hvilken klubb som bor i hjertet til eieren.

liverpool-kortFå fans kan sies å være like dedikert til den engelske fotballklubben Liverpool som Lars (19). Tross sin unge alder, har han rukket å få med seg et tosifret oppgjør med den engelske toppklubben på hjemmebane i England. Rommet hans er fylt til randen med fotballeffekter og suvenirer fra de mange turene, og nå er også lommeboken hans det med Lars sitt nye Liverpool FC Mastercard.

– Jeg så en annonse for dette på nettet, og tenkte bare at dette måtte jeg ha. Jeg ante ikke det var mulig å få kredittkort som støttet fotballklubber, eller andre klubber for den del, så dette var jo jammen meg en gledelig overraskelse at fantes, forteller Lars.

Han har nå klippet sitt ordinære Mastercard i to, og sverger helt og holdent troskap til sitt nye Liverpool-mastercard. Det er også hans eneste kredittkort, og brukes flittig. For hver gang det brukes, tjener nemlig Liverpool penger i form av en prosentandel av gebyrene som betales av selgerne av varer og tjenester til kortselskapet.

– Det er jo litt begrenset hvor mange fotballkamper jeg kan gå på, siden jeg må helt til England for hver gang jeg skal. Så det må jo passe med skole og alt annet her hjemme. Derfor synes jeg det er veldig flott å kunne støtte klubben med noen kroner, spesielt når det ikke koster meg noe.

Det er nemlig ingen ekstra kostnader ved kredittkortet sammenlignet med vanlige kredittkort. Pengene klubben tjener kommer av avgiften butikker og restauranter betaler til kortselskapet. Det er kun avgift på kontantuttak, som vanlig ved kredittkort.

– Dette skal være mitt eneste kredittkort for all fremtid så lenge jeg heier på Liverpool, og det kommer jeg til å gjøre livet ut! Det sverger jeg på, sier Lars.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *