Trumf Visa gir deg poeng

visa-trumfDet finnes ikke så mange Visa Kredittkort som kan gi deg poeng/cashback, det er heller Mastercard som gir deg mest poeng/cashback.
Men det finnes spesielt et kort som vi syntes det er utrolig smart å skaffe seg, da dette er nyttig for alle. Trumf Visa gir deg ekstra poeng når du betaler med det i dems egne butikker, i tillegg så får du en prosent av alle andre kjøp.
Men nå tenker du kanskje, hva kan jeg bruke Trumf Poeng til?  Spekteret du kan bruke Trumf Poeng på har blitt veldig mye bedre, spesielt etter at Trumf gikk inn i et samarbeid med Eurobonus men du finner flere andre gode deals hos Trumf også. Nedenfor har vi laget en kort  liste over fordelene med Trumf Kredittkort.-2% poeng på alle kjøp i butikker som er tilknyttet Trumf -1% prosen på alle andre kjøp

-Ingen årsavgift

-Reiseforsikring

Betingelsene på Trumf Visa er helt innenfor hva du kan forvente av kort på markedet. Det er viktig å presisere at dette er et kredittkort. Det vil si at dersom du skal spare noe som helst på å skaffe deg et Trumf Visa kort så må du ha en vis økonomisk disiplin. Med en gang du ikke betaler regningen så begynner kronene å rulle sammen med renter og du går i minus og her er det en veldig høy rente dersom du ikke betaler.

Hvor kan jeg søke om å få et slikt kort?
Du kan gå på butikken å spørre etter et skjema eller du kan gå på www.trumfvisa.no nå å søke. Husk at de vil ta en kredittsjekk av deg. Trumf Visa har veldig strenge regler kontra andre kredittkort, hvis du får avslag på søknaden så ber vi deg innstendig om å ringe dem opp, da det kan være noe de kan tilby som f.eks en lavere kreditt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *